1overig.jpg 2overig.jpg

Overige producten

 

EuropeTrack - Track & Tracing

RITTENREGISTRATIE: VOORKOM BIJTELLING EN HOUD CONTROLE FISCALE RAPPORTAGE

EuropeTrack - Track & Tracing verkrijgbaar bij Encase Limburg in Kerkrade

Real time volgen van uw auto’s

Waar zijn uw auto’s? Rijden ze of staan ze stil? Met ritregistratie bent u steeds in staat om in te spelen op veranderende omstandigheden. Zo kan er net een extra klantbezoek worden afgelegd, waardoor de productiviteit toeneemt!

Besparing op administratie

Het is niet meer nodig om bij iedere rit kilometerstanden, bezochte adressen, bestuurdersinformatie en aard van het gebruik (zakelijk of privé) te noteren. Eén druk op de knop en alles wordt vastgelegd in uw rittenregistratie. De rapportages achteraf zijn verbluffend gedetailleerd, inclusief vertrek- en aankomsttijden. U weet daardoor altijd hoe lang een bezoek heeft geduurd.

Inzicht in gedrag en gebruik

Het systeem geeft u veel inzicht, waardoor u in staat bent om efficiënter te plannen en de productiviteit te verhogen! U ziet precies hoeveel uren uw medewerkers onderweg zijn geweest en bij uw klanten hebben doorgebracht. Ook het gebruik van de auto buiten werktijd wordt inzichtelijk gemaakt, waardoor overuren en privégebruik eenvoudig worden geregistreerd.

carkit

Carkits

Sinds 2002 is mobiel bellen in Nederland zonder carkit verboden en de boete bedraagt momenteel ruim € 230,-. Gelukkig zijn er vele carkits op de markt die u een onnodig dure autorit besparen. Ervaar het gemak van een spraak gestuurde, Bluetooth®-handsfreeset met muzikale kwaliteiten van de bekende merken Bury of Parrot.

BlackVue Wifi Dashboard camera

Nieuw! BlackVue DR650GW-2CH Wifi dual dashcam

De BlackVue DR650GW-2CH met Full HD 1080P front camera en een HD 720P achter camera, ingebouwde GPS en Wi-Fi is de nieuwste opvolger van de welbekende BlackVue DR550GW-2CH serie. Blackvue DR650GW-2CH is een professionele dual channel dashcam waarmee u opnames maakt vanuit de voorzijde en tegelijkertijd de achterzijde van uw voertuig. Zo bent u er zeker van dat elke situatie voor en achter u op de weg keurig vastgelegd wordt om bij een gebeurtenis volledig en betrouwbaar bewijs af te kunnen geven. De DR650GW-2CH dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS ontvanger met route-log functie, snelheidsmeting en G-shock sensor. De ingebouwde Wi-Fi functie geeft u de optie om draadloos te verbinden met de dashcam via de BlackVue app voor iOS en Android. Zo kunt u live beelden streamen en opnames direct terugzien met uw smartphone of tablet. Vervolgens heeft u onderweg direct video-bewijsmateriaal om beschikbaar te stellen aan derden. Naast de apps kunt u met uw PC of MAC eveneens opnames terugzien met snelheidsweergave en locaties + gereden routes traceren via Google Maps vanuit de "BlackVue Viewer" software.

BlackVue DR650GW-2CH Wifi dual dashcam verkrijgbaar bij Encase Limburg in Kerkrade

De DR650GW-2CH ondersteunt micro SD kaarten tot maximaal 64GB. Zo kunt u +/-30 uur aan opname materiaal gaan opslaan.

De beeldhoek van de CMOS 2.4 megapixel lens is afgesteld op 129° en voorziet u van een verbluffende opname kwaliteit. Hiermee kunt u probleemloos kentekens lezen van mede-weggebruikers.

De BlackVue DR650GW-2CH beschikt over 3 opname functies:

  • Normale opname (constant opnemen met overschrijvingsfunctie)
  • Event opname (opnemen voor-en-tijdens een ongeluk)
  • Parking mode opname (opnemen tijdens parkeren d.m.v. de G-sensor en bewegingsdetectie)

De camera behuizing is compact, luxe afgewerkt en dusdanig ontworpen dat deze onopvallend gemonteerd kan worden op uw auto voorruit. Dankzij de cilindrische vorm kunt u de camera 360 graden draaien om zijn as om de juiste kijkhoek in te stellen. Stembegeleidingsfunctie houdt u tijdens het rijden op de hoogte van eventuele veranderingen in opnames en met behulp van de beveiligings LED-indicatoren weet u exact zodra opnames correct plaatsvinden voorzien van GPS data. Een extra functieknop is aanwezig om tijdens de reis het SD geheugenkaartje te formatteren (resetten) vanuit uw voertuig. De camera kan aangesloten worden op 12 Volt of 24 Volt met de meegeleverde voedingskabel. Wanneer u de camera constant wenst te laten opnemen op momenten dat uw voertuig geparkeerd is voor een langere tijd dan kunt u gebruik maken van de BlackVue Power Magic Pro voeding (optioneel).

CAR HIFI

car audio 1

Hét maatwerkproduct bij uitstek als het aankomt op car electronics. Alle bekende merken zijn bij ons vertegenwoordigd. Informeer gerust bij onze technisch specialisten als u speciale wensen heeft mbt car hifi. Bijna alles is mogelijk. Maatwerk is ons motto!

car audio 2car audio 3